Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

3 Δεκεμβρίου 2022

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

O Δήμος Πεντέλης βοηθά ευπαθείς ομάδες πολιτών να εμβολιάζονται «Κατ΄ Οίκον»

Ο Δήμος Πεντέλης  στηρίζει έμπρακτα την εμβολιαστική εκστρατεία κατά του Covid-19 προσφέροντας υπηρεσία Εμβολιασμού Κατ’ Οίκον.

Η υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους πολίτες και προσφέρεται σε συνεργασία με το «Θεραπευτήριο Αθηνών», σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή δυσκολεύονται για λόγους υγείας να μετακινηθούν προκειμένου να εμβολιαστούν με την 1η και 2η δόση του εμβολίου της Pfizer, αλλά και με την 3η αναμνηστική δόση.

Η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πεντέλης, Ιατρός Ειδική Παθολόγος Ελένη Πολίτη δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος μας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της πολιτικής για τη δημόσια υγεία που εφαρμόζει από την αρχή της πανδημίας, συμβάλλει με κάθε μέσο και τρόπο, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Μετά τα μέτρα ανακούφισης των ευπαθών ομάδων, τόσο κατά τη διάρκεια των lockdowns, όσο και μετά, τις 10 δράσεις αιμοδοσίας, τις 19 δράσεις διενέργειας τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, τη βοήθεια στο σπίτι, σήμερα στηρίζουμε έμπρακτα το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών – Επιχείρηση «Ελευθερία» και καλούμε τους συμπολίτες μας, που λόγω προβλημάτων υγείας ή άλλων δεν είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, να το κάνουν, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να νικήσουμε την πανδημία και να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό της ζωής μας υγιείς, χωρίς την ανάγκη των περιορισμών που προκαλεί ο Covid-19».

Για κλείσιμο ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στην Ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο:

Κατ’ οίκον Εμβολιασμός κατά του Covid-19

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Πεντέλης» στα τηλέφωνα 2108100884 εσωτ. 26.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο