Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

16 Οκτωβρίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (με σύμβαση μίσθωσης έργου )

Ο Δήμος Πεντέλης  με την υπ’αριθμ. ΣΜΕ1/2024 Ανακοίνωση θα προβεί στην πρόσληψη τριών (3) ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης  του Ευρωπαϊκού έργου «INCLUSIVESPACES: DESIGNS, TOOLS & FRAMEWORKS FOR CREATINGANACCESSIBLE & INCLUSIVE BUILT ENVIRONMENT FOR ALL, FOR NOW & FOR THE FUTURE (inclusiveSpaces) – Σχεδιασμός, εργαλεία και υποδομές για τη δημιουργία ενός προσβάσιμου και χωρίς περιορισμούς περιβάλλοντος για όλους, για το παρόν και το μέλλον» στο πλαίσιο του Προγράμματος HORIZON CL5-2023-D4-02-05, σύμφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 681 κ.ε. του Αστικού Κώδικα και αυτές του άρθρου 30 του Ν. 4314/2014.

.

Ημερομηνία Έναρξης Υποβολής Αιτήσεων: Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 

Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Αιτήσεων έως και Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Καλαμβόκη 2α , Τ.Κ. 15127 Μελίσσια (Τηλ. Επικοινωνίας 2132050078 – 2132050092)  Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση -αίτηση  και το παράρτημα με οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΜΕ 1

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο